Placki Kukurydziane Truskawkowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dodatki, więc spróbuj truskawkowych ciast kukurydzianych. Ten przepis zawiera 6 porcji z 328 kalorii, 4G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 72 centy za porcję, ten przepis okładki 7% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Będzie hitem w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Mieszanka cukru cukierniczego, konfitury truskawkowe, mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 35%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy obejmują Grillowana Sałatka Kukurydziana Z Winegretem Limonkowym Na Ciastach Kukurydzianych, Ciasta Kukurydziane, oraz Ciasta kukurydziane i dorszowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. Lekko pokryj patelnię z 6 filiżankami muffinów sprayem do gotowania. Ciasto na muffinki kukurydziane przygotować zgodnie z zaleceniami etykiety, a następnie wymieszać z mąką, skórką z cytryny i wanilią. Podzielić ciasto równomiernie między kubki muffin.
Piec, aż krawędzie są ustawione i środki są miękkie, ale nie mokre, 10 do 12 minut. W międzyczasie wrzucić truskawki i przetwory truskawkowe do miski i odstawić.
Wyjmij placki kukurydziane z piekarnika. Delikatnie przyciśnij tył łyżeczki do środka każdego, aby zrobić wcięcie około jednej trzeciej drogi do ciasta. Łyżka około 2 łyżeczek mieszanki truskawkowej do każdego wcięcia, naciskając, aby szczelnie wypełnić. (Pozostałą mieszankę jagodową należy pozostawić do posypania.) Powrót ciasta do piekarnika i kontynuować pieczenie, aż tylko złoty, około 5 minut więcej.
Niech ciasto ostygnie na patelni na stojaku, 5 minut, a następnie wyjąć z patelni i ostudzić jeszcze 10 minut. W międzyczasie ubij śmietanę i cukier cukierniczy mikserem, aż do uzyskania miękkich pików. Ciasto ułożyć pozostałą mieszanką jagodową i podawać z bitą śmietaną.
Zdjęcia: Antonis Achilleos