Placek Śniadaniowy
Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 381 kalorii, 20g białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka zielonej cebuli, sól, twaróg i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Placek Maślany, Ciasto Wiśniowe, oraz Świeże Ciasto Z Jeżynami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni, gotować boczek na średnim ogniu, aż chrupiące.
Wyjąć na papierowe ręczniki.
Odcedzić, zastrzegając 2 łyżeczki kapieli. W płatki kukurydziane wymieszać zastrzeżone krople; odstawić.
W dużej misce, połączyć jajka, mleko, twarożek, ser cheddar, cebula, sól i pieprz do mieszania. Wymieszać z ziemniakami.
Wlać do natłuszczonego 9-in. talerz ciasta.
Posypać boczkiem i mieszanką płatków kukurydzianych. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc.
Wyjąć z lodówki 30 minut przed pieczeniem.
Piec, odsłonięty, w temperaturze 325° przez 45-50 minut lub aż nóż włożony w pobliżu środka wyjdzie czysty.
Odstawić na 5-10 minut przed cięciem.