Faszerowany Ser Poblanos
Need a przystawka bezglutenowa? Nadziewane ser Poblanos może być niesamowite przepis spróbować. Jedna porcja zawiera 167 kalorii, 7G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 2,04 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka sera mozzarella, sól, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Poblanos Nadziewane kukurydzą i serem, Poblanos nadziewane serem z sosem pomidorowym, oraz Faszerowane Poblanosy z czarną fasolą i serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. tymczasem na kuchence gazowej na wysokiej lub patelni chiles ciepła bezpośrednio na płomień, aż zwęglone. Przechowywać w plastikowej torbie przez 5 minut. Chiles obrać pod zimną wodą.
Otwórz z jednej strony, usuń nasiona. Napełnij każde poblano 3 paskami sera.
Posypać około 2 łyżki posiekanego sera mozarella na każdym chile.
Umieścić w szklanym naczyniu do pieczenia o wymiarach 9x13 cali.
Piec chiles 15 do 20 minut lub do serów topi się i chiles są miękkie.
Tymczasem, zrobić sos pomidorowy.
Umieść wszystkie składniki sosu w misce robota kuchennego lub blenderze; proces do gładkiej.
Wlać sos do rondla 2 quart. Gotować na średnim ogniu około 15 minut lub aż sos jest lekko zmniejszona i ciemnoczerwony.
Aby służyć, umieścić sos pomidorowy na talerzu; top z nadziewane Poblano chile.
Mżawka z kremem po meksykańsku.