Placek Z Podwójną Czekoladą

Placek Z Podwójną Czekoladą
Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 202 kalorie, 4G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz chłodną bitą polewę, mleko, pudding instant o smaku czekoladowym i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Z Budyniem Czekoladowym, Ciasto Czekoladowe Z Ciasteczkami, oraz KK ' S Chocolate Chip Cookie Pie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ubić budyń czekoladowy wymieszać i 1 szklanka mleka z trzepaczką 2 min. (Budyń będzie gęsty.) Wymieszać w połowie chłodnego Bata; rozprowadzić na dnie skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Uncje Półsłodkiej Czekolady BAKER'S3 Uncje Półsłodkiej Czekolady BAKER'S
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
2
Powtórzyć z puddingiem z białej czekolady wymieszać, pozostałym mlekiem i ostudzić batem; rozprowadzić na warstwie puddingu w skorupie.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Uncje Półsłodkiej Czekolady BAKER'S3 Uncje Półsłodkiej Czekolady BAKER'S
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
3
Przechowywać w lodówce 4 godziny lub do firmy.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn