Placek z kukurydzą i boczkiem

Placek z kukurydzą i boczkiem
Jedna porcja zawiera 469 kalorii, 12g białka, oraz 30 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.17 za porcję. Udaj się do sklepu i podnieś paprykę, pół na pół, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Patelnia Chleb Kukurydziany Ze Świeżo Pokrojoną Kukurydzą I Boczkiem, Gorący Dip kukurydziany z boczkiem, oraz Dip Kukurydziany Z Boczkiem.

Instrukcje

1
Pierwsze 3 składniki ubić w dużej misce. Za pomocą tylnego widelca, pokroić w masło i skrócić, aż mieszanina przypomina grubą mączkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodaj 3 łyżki wody z lodem. Wrzucić, aż ciasto zbierze się w wilgotnych grudkach, dodając więcej wody przez łyżeczki do herbaty, jeśli ciasto jest suche. Uformuj ciasto na dysk. Owinąć; schłodzić co najmniej 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
CiastoCiasto
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
3
Rozgrzej piekarnik do 204°. Spryskaj szklane naczynie o średnicy 9 cali sprayem zapobiegającym przywieraniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma PieForma Pie
PiekarnikPiekarnik
4
Umieść duży kawałek papieru pergaminowego na powierzchni roboczej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
5
Ułożyć ciasto na środku; przykryć drugim arkuszem pergaminu.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
6
Rozwałkuj ciasto do 12-calowej rundy. Odklej górny pergamin. Używając dolnego pergaminu jako pomocy, przekręć ciasto na przygotowane ciasto. Ostrożnie odklej pozostały pergamin. Dopasuj skórkę do naczynia, uszczelniając wszelkie łzy. Złóż nadmiar ciasta pod i zagniataj krawędzie, tworząc wysoką krawędź. DO AHEAD: może być wykonany 1 dzień wcześniej. Kryj się i wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
CiastoCiasto
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma PieForma Pie
1
Boczek gotować na dużej patelni na średnim ogniu, aż ostry. Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć boczek na ręczniki papierowe, aby osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
2
Wylać wszystkie z wyjątkiem 1 1/2 łyżki kapieli.
3
Dodaj cebulę i pieprz na patelni. Sauté aż prawie przetargu, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodać kukurydzę; sauté aż bardzo miękkie, o 3 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
KukurydzaKukurydza
5
Następnie wymieszać 6 składników w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Wymieszać w zielonej cebuli, następnie mieszanki kukurydzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
KukurydzaKukurydza
7
Posyp boczek, następnie ser na dnie skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
BoczekBoczek
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
8
Wlać mieszankę jajeczną.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
9
Piec ciasto, aż wypełnienie jest złoty i po prostu ustawić w centrum, o 55 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Niech ciasto ostygnie co najmniej 30 minut i do 1 godziny.
11
Podawać lekko ciepłe.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn