Kulki Z Kiełbasą
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać Kulki kiełbasy spróbować. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 105 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 60. 89 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, musztardę, majonez i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za FODMAP friendly dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Kulki Z Kiełbasą, Kulki Z Kiełbasą, oraz Kulki Z Kiełbasą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. Spryskaj blachę do pieczenia sprayem do gotowania oleju roślinnego.
Połącz wszystkie składniki w dużej szklanej misce.
Dobrze wymieszać palcami. Mieszanina będzie bardzo krucha. Uformuj w 1-calowe kulki, ściskając mieszaninę, aby trzymała się razem, a następnie tocząc ją między dłońmi, tworząc kulki.
Umieścić kulki na blasze do pieczenia.
Piec przez 18 do 20 minut lub do złotego koloru. Aby zapobiec przywieraniu, przesuń kulki za pomocą szpatułki w połowie cooking.To zrobić dip, połączyć majonez i musztardę.
Podawać z kulkami kiełbasy.