Placek miodowo-brzoskwiniowy i jeżyn

Placek miodowo-brzoskwiniowy i jeżyn
Przepis miód brzoskwinia i jeżyna Cobbler jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest ogromnym Wegetariańskie opcja dla miłośników Południowej żywności. Ten przepis służy 12. Na 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten deser ma 299 kalorii, 5G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz skórkę z cytryny, jeżyny, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Jeżyna Brzoskwiniowy Brukowiec, Placek brzoskwiniowo-jeżyn, oraz Brukowiec Brzoskwiniowy Jeżyna.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
3
Połączyć 1/4 szklanki mąki, brzoskwinie, miód, sok, i 1/4 łyżeczki soli w dużej misce; wrzucić delikatnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrzoskwiniaBrzoskwinia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MiódMiód
SokSok
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Odstawić na 15 minut. Złóż jeżyny. Wymieszać łyżkę do naczynia do pieczenia o wymiarach 13 x 9 cali pokrytego sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
JeżynyJeżyny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
W średniej misce wymieszać 2 szklanki mąki, 1/2 łyżeczki soli, cukier granulowany, skórkę i proszek do pieczenia, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WołowinaWołowina
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Pokroić na maśle blenderem do ciast lub 2 nożami, aż mieszanina będzie przypominała grubą potrawę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
Dodajemy maślankę i mieszamy, aż będzie wilgotna.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
8
Upuść ciasto na mieszaninę brzoskwini, aby uformować 12 kopców.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kopce BarKopce Bar
CiastoCiasto
BrzoskwiniaBrzoskwinia
9
Kopce posypać cukrem turbinado.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier TurbinadoCukier Turbinado
Kopce BarKopce Bar
10
Piec w 400 przez 40 minut lub do bąbelków i złoty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Magazyn