Placek Kukurydziano-Jabłkowy
Cornbread-Apple Cobbler może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.13 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 433 kalorie. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz mielony imbir, mielony cynamon, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Patelnia Cornbread Apple Cobbler, Slow-Cooker Sweet Cornbread BlackBerry Cobbler, oraz Garlicky Cherry Tomato Cobbler With Cornbread Biscuits.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 191°. smarować 8-calowy kwadratowy lub okrągły szklany naczynie do pieczenia ze skracaniem lub sprayem do gotowania. W 12-calowej patelni, stopić 2 łyżki masła na średnim ogniu. Delikatnie wymieszać pozostałe składniki nadzienia drewnianą łyżką. Gotować około 5 minut, mieszając od czasu do czasu, aż jabłka będą miękkie.
Wlać do naczynia do pieczenia.
W średniej misce, wymieszać razem cornbread polewa składniki.
Rozłóż na jabłkach, pokrywając je całkowicie.
Piec 20 do 25 minut lub aż polewa jest złoty kolor.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Południe w menu? Spróbuj sparować z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Schloss Vollrads Riesling Spatlese z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 29 dolarów za butelkę.
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Klasyczny naturalny słodki Spatlese z ładną kwasowością i eleganckim, naturalnym cukrem resztkowym. Selektywne zbiory, delikatne przetwarzanie moszczu, systematyczne klarowanie, powolna fermentacja i staranne wykończenie to podstawy tego tradycyjnego Rieslinga Vollradsa.To wino doskonale komponuje się z kuchnią azjatycką ze względu na harmonię słodyczy i kwasowości. Również ciekawe połączenia smakowe można osiągnąć poprzez połączenie sera z niebieskimi żyłkami lub deseru owocowego.