Placek brzoskwiniowy VI
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj brzoskwiniowego Szewka VI. Ten przepis służy 15. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 169 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. Jeśli masz proszek do pieczenia, zmielony cynamon, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Allrecipes ma 156 fanów. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów Południowej żywności. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 38%, co jest raczej złe. Spróbuj Jiffy Peach Cobbler-brukarz, który możesz zrobić w każdej chwili, ze świeżych lub kupionych w sklepie brzoskwiń, Old Fashioned Peach Cobbler (A. K. A. Peach Puzzle), oraz Placek Brzoskwiniowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
W dużej misce połączyć mąkę, cukry, proszek do pieczenia, sól i wanilię.
Mleko wlać do suchych składników, a następnie wymieszać z roztopioną margaryną.
Wlać mieszaninę do patelni do pieczenia o wymiarach 9x13 cali. Ułożyć brzoskwinie na wierzchu i posypać cynamonem.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 30 minut.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Southern można połączyć z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Jednym z win, które można spróbować Jest J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 22 dolarów.
![J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling]()
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
Pomimo wciąż młodzieńczej świeżości, wykazuje delikatną, owocową charakterystykę Rieslinga i ukrytą nutę minerału z niebiesko-szarej Dewońskiej gleby łupkowej.Podawać to orzeźwiające wino lekko schłodzone! Jako aperitif, a zwłaszcza gdy jest bardziej dojrzały, w połączeniu z owocami morza lub drobiem.