Placek Bezowy Cytrynowy

Placek Bezowy Cytrynowy
Cytrynowe ciasto bezowe może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 496 kalorii, 8G białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką krem z kamienia nazębnego, koncentrat lemoniady, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Babeczki Bezowe Cytrynowe, Blue Ribbon Mile High Lemon Beza Pie, oraz Mila-High Lemon Beza Mini Placki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozwiń piecrust zgodnie ze wskazówkami pakietu. Pasuje do płyty pie 9". Wchodzisz krawędzie pod i flet. Nakłuć dół i boki widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
2
Piec w temperaturze 450 stopni na złoty kolor.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Wyjąć z piekarnika i ostudzić na stojaku z drutu. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
4
W średnim rondlu ubij śmietanę i żółtka, wymieszaj z mieszanką budyniu cytrynowego, mlekiem i koncentratem lemoniady. Gotować na średnim ogniu, stale ubijając, aż zgęstnieje. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować 2 protokół lub aż bardzo gruby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koncentrat LemoniadyKoncentrat Lemoniady
Instant Lemon Pudding MixInstant Lemon Pudding Mix
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
żółtko Jajażółtko Jaja
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Zdejmij z ognia; przykryj i utrzymuj ciepło.
6
Ubij białka, śmietanę z Tataru i wanilii z dużą prędkością mikserem elektrycznym, aż się spieni. Ubij cukier, jedną łyżkę stołową na raz, aż utworzą się sztywne szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Białka JajBiałka Jaj
WaniliaWanilia
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
7
Wlać gorące nadzienie do przygotowanej Skórki. Dollop beza na gorące nadzienie. Lekko rozprowadzić dollops razem N dekoracyjne wiry, całkowicie uszczelniając bezę do Pie-crust.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
8
Piec w temperaturze 325 przez 22 do 25 minut lub do złotego koloru. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn