Placek Arbuzowy

Placek Arbuzowy
Ciasto arbuzowe wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 53g tłuszczu, oraz w sumie 1068 kalorii. Ten bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje $2.5 za porcję. Jest idealny do Lato. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz graham cracker crust, woda, arbuz galaretka, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 51%, co jest solidne. Spróbuj Watermelon Frosé-mrożony arbuz i wino różowe, Arbuz-miętowy krzew z arbuzowym Spoom, oraz Sałatka arbuzowa z arbuzowym winegretem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać żelatynę arbuza i wodę. Złożyć mieszaninę żelatyny do polewy deserowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polewa DeserowaPolewa Deserowa
ArbuzArbuz
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
2
Dodaj pokrojonego arbuza.
Składniki, których będziesz potrzebować
ArbuzArbuz
3
Wlać mieszaninę do skorupy krakersów Grahama. Schłodzić w lodówce przez około 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Graham Cracker Pie CrustGraham Cracker Pie Crust
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia13
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeLetnie
Magazyn