Pizzelle Czekoladowo-Miętowe

Pizzelle Czekoladowo-Miętowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać czekolady mięty pieprzowej Pizzelle spróbować. Ten przepis służy 18. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 266 kalorii. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sól, kakao w proszku, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pizzelle Czekoladowo-Miętowe, Pizzelle Z Orzechami Laskowymi, oraz Crockpot Peppermint Hot Chocolate / Peppermint Mocha Recipe.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszać mąkę, kakao, proszek do pieczenia, cynamon, skórkę pomarańczową i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone BrzoskwiniePokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone Brzoskwinie
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
W innej średniej misce, energicznie ubić jajka, cukier i roztopione masło razem, aż będą gładkie i równomiernie połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Zrobić dobrze w środku suchych składników i wlać mieszaninę jaj. Stopniowo ubijaj płyn do mąki, aby uzyskać gęste ciasto. Kiedy ciasto pizzelle zacznie zlepiać się w trzepaczce, Przełącz na gumową szpatułkę, aby zakończyć mieszanie. (Jeśli masz dużą torebkę z ciastem, włóż do niej dużą okrągłą końcówkę i napełnij ciasto pizzelle.)
Składniki, których będziesz potrzebować
PizzellePizzelle
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
4
Rozgrzej żelazko pizzelle, aż kropla wody skwierczy na gorącej powierzchni, około 10 minut. Lekko spryskaj gorącą powierzchnię nieprzywierającym sprayem do gotowania. Rura lub łyżka o łyżkę ciasta do środka każdego odcisku cookie. Zamknąć żelazko i gotować, aż powieje para pochodzi z żelaza, o 30 do 45 sekund. Otwórz i usuń ciastko z żelazka, ostudź na stojaku. Powtórz z pozostałym ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
5
Umieścić czekoladę i masło w kuchence mikrofalowej bezpieczne miski. Przykryć i kuchenka mikrofalowa na średniej mocy, aż miękkie i stopione, o 3 protokół w zależności od mocy piekarnika; mieszać do gładkiej. Alternatywnie, umieścić czekoladę w żaroodpornej misce. Doprowadzić rondel wypełniony 1-cala lub tak wody do bardzo powolnego gotowania na wolnym ogniu; ustawić miskę na patelni (bez dotykania wody). Mieszaj od czasu do czasu, aż stopią się i będą gładkie. Wymieszać z ekstraktem mięty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z Mięty PieprzowejEkstrakt Z Mięty Pieprzowej
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Aby służyć rurki łyżkę nadzienia mięty w środku połowy ciastek. Top z innym ciastkiem i naciśnij, aby kanapki je razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
7
Podawać teraz lub przechowywać szczelnie przykryte przez okres do 1 tygodnia.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia1
Magazyn