Pizze z porem i Pecorino
Pizze z porem i Pecorino mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 469 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.35 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz truflowany ser pecorino, sól i pieprz, por i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Indywidualne Pizze Z Pecorino, Rukolą I Pomidorami, Pizza Z Porem I Pecorino, oraz Pieczarkowo-porowe pizze Pita dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać kamień do pizzy na dnie piekarnika przez 45 minut. (Ewentualnie podgrzać dużą odwróconą blachę do pieczenia na dolnej półce piekarnika przez 5 minut.)
Na lekko posypanej mąką powierzchni roboczej rozwałkuj każdy kawałek ciasta na 7-calową rundę. Olej 3 duże blachy do pieczenia i umieścić okrągłe ciasto na arkuszach. Przykryj folią i pozostaw na 15 minut.
Tymczasem na dużej patelni, podgrzać 1/4 szklanki oliwy z oliwek.
Dodać pory, doprawić solą i pieprzem i gotować na umiarkowanym ogniu, aż zmiękną, o 8 protokół; przenieść na talerz.
Dodać 2 łyżki oliwy z oliwek na patelni.
Dodać jagnięcinę, doprawić solą i pieprzem i gotować, aż nie będzie różu, około 5 minut.
Obficie mąka skórki do pizzy.
Na skórkę ułożyć okrągłe ciasto i posmarować oliwą z oliwek. Top z niektórych porów, jagnięcina, pomidory i ser pecorino. Przesuń ciasto okrągłe na gorącym kamieniu lub blachy do pieczenia i piec przez około 4 protokół, aż bulgotanie i chrupiące. Powtórz z pozostałymi składnikami i podawaj.