Pizze Mini Buffalo Chicken Bisquick ®
Pizze Mini Buffalo Chicken Bisquick® mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 94 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 266 kalorii. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Jeśli masz mix, buffalo Wing sauce, ser Monterey jack, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pizze Buffalo Chicken Flatbread, Mini BBQ pizze z kurczakiem, oraz Bezglutenowy Kurczak Z Grilla Mini Pizze dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Spryskaj arkusz cookie sprayem do gotowania.
W średniej misce wymieszaj razem mieszankę Bisquick®, gorącą wodę i olej, aż powstanie ciasto. Obrócić ciasto na powierzchnię roboczą (ciasto może być kruche). Zagniataj ciasto, aż się połączy.
Ciasto pokroić na 4 równe porcje. Naciśnij każdą porcję na 6-calowy Okrągły; umieść na arkuszu ciastek.
Wyjąć skórki z piekarnika; lekko ostudzić.
W małej misce, wymieszać kurczaka, sos buffalo i roztopione masło. Każdą pieczoną skórkę ułożyć serem Monterey Jack i mieszaniną kurczaka; posypać serem pleśniowym.
Powrót do piekarnika; piec 5 do 7 minut dłużej lub aż ser topi. Przed podaniem udekoruj pizzę zieloną cebulą.