Pizza miodowo-pszenna z sałatką gruszkowo-Prosciutto

Pizza miodowo-pszenna z sałatką gruszkowo-Prosciutto
Przepis Pizza miodowo-pszenna z sałatką gruszkowo-Prosciutto może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w około 2 godziny i 8 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 431 kalorii. Na $2.2 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jeśli masz mąkę kukurydzianą, gruszki bartlett, prosciutto i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Gruszka i Pizza Prosciutto, Gruszka i Pizza Prosciutto, oraz Kozi ser, Prosciutto i Pizza gruszkowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz 1 szklankę ciepłej wody, miodu i 1 łyżeczkę oleju w małej misce, mieszając trzepaczką. Wymieszać drożdże; odstawić 10 minut. Zważyć lub lekko łyżką mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiódMiód
WodaWoda
DrożdżeDrożdże
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
TrzepaczkaTrzepaczka
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Mąki i sól połączyć w robocie kuchennym i pulsować 2 razy lub do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
3
Dodaj mieszaninę drożdży, pulsując, aby połączyć (ciasto będzie lepkie). Ciasto wyłożyć na obsypaną mąką powierzchnię; zagnieść lekko 3 do 4 razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
DrożdżeDrożdże
4
Umieść ciasto w dużej misce pokrytej sprayem do gotowania, obracając się do warstwy wierzchniej. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów, 1 godzinę lub do podwojenia rozmiaru. (Delikatnie wcisnąć dwa palce do ciasta. Jeśli wcięcia pozostają, ciasto wzrosło wystarczająco.) Punch ciasto w dół; przykryć i odstawić na 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
CiastoCiasto
PunchPunch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
5
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Umieść blachę do pieczenia w piekarniku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
7
Rozwałkuj ciasto w 14-calowe koło na mące.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
8
Ciasto równomiernie posmarować 1 łyżką oleju i równomiernie posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
CiastoCiasto
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
9
Ciasto ułożyć na blasze do pieczenia posypanej 1 łyżką mąki kukurydzianej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
10
Przenieść ciasto ostrożnie do rozgrzanej patelni; piec w 450 przez 12 minut lub aż skorupa będzie chrupiące i złociste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
11
Połączyć pozostałe 2 łyżeczki oleju, mche, i pozostałe składniki; wrzucić do połączenia. Ułóż sałatkę na skorupie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 8 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia22
Magazyn