Pizza Meksykańska
Przepis meksykański Pizzan jest gotowy w około 1 godzinę i jest zdecydowanie ogromnym wegetariańska opcja dla miłośników meksykańskiego jedzenia. Jedna porcja zawiera 933 kalorie, 20g białka, oraz 60 g tłuszczu. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 2,15 USD za porcję. 14 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz oliwki, ser cheddar, ser mozzarella i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Kilka osób bardzo lubi to danie główne. Z łyżką wynik 63% to danie jest solidne. Spróbuj Pizza Meksykańska, Pizza Meksykańska, oraz Pizza Meksykańska podobnych receptur.
Instrukcje
Rozmrażaj arkusz ciasta w temperaturze pokojowej przez 40 minut lub do momentu, gdy będzie łatwy w obsłudze.
Piekarnik rozgrzać do 400 stopni F.
Ciasto rozłożyć na lekko posypanej mąką powierzchni.
Ciasto rozwałkować na prostokąt o wymiarach 15x10 cali i ułożyć na blasze do pieczenia. Nakłuć ciasto widelcem.
Piec przez 10 minut lub aż ciasto będzie złote.
W małej misce wymieszać włoski sos i sos picante.
Rozprowadzić mieszaninę sosu na cieście w odległości 1/2 cala od krawędzi. Na wierzch sery i posypać oliwkami.
Piec przez 5 minut lub aż ser się rozpuści.
Pizzę pokroić na 8 kawałków.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe to świetny wybór dla Meksykanów. Kwaśne białe wina, takie jak Riesling lub czerwone o niskiej zawartości garbników, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z potrawami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne parowanie. Winnica Hahn Monterey Pinot Noir z oceną 4 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Hahn Winery Monterey Pinot Noir
Winiarnia Hahn 2008 Pinot Noir jest żywa, a jednocześnie elegancka z odcieniem przypominającym płatki róż i nosem truskawkowych, przyprawowych i kwiatowych aromatów. Przyjemne smaki śliwki i ciemnej wiśni płyną przez podniebienie, mieszając się z akcentami czarnego pieprzu i dębu. Dojrzałe owoce są zrównoważone pikantną, chłodno-klimatyczną kwasowością i gładkimi, jedwabistymi taninami.Ten przyjazny dla żywności Pinot Noir można podawać z szeroką gamą dań. Ciesz się nim z kurczakiem z kozim serem i suszonymi pomidorami, grillowanym łososiem z herbed orzo lub prostą pizzą grzybową.