Pizza Feta ze szpinakiem i karmelizowaną cebulą

Pizza Feta ze szpinakiem i karmelizowaną cebulą
Pizza Feta ze szpinakiem i karmelizowaną cebulą może być właśnie śródziemnomorskim przepisem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 osobom. Jedna porcja zawiera 369 kalorii, 13 g białka i 27 g tłuszczu. Za 1,29 USD za porcję ten przepis pokrywa 10% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Najlepiej sprawdza się jako danie główne, a jego przygotowanie zajmuje około 10 minut. Udaj się do sklepu i kup pieczarki, parmezan, ser Fontina i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Jest dostarczany przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał raczej złą ocenę łyżkową wynoszącą 32%. Podobne przepisy to Pizza z karmelizowaną cebulą i fetą ze szpinakiem w białym sosie, Pizza z karmelizowaną cebulą i fetą ze szpinakiem w białym sosie oraz Tarta z karmelizowaną cebulą i jabłkami (wegetariańska).

Polecane wino: Sangiovese, Shiraz, Wino Barbera

Sangiovese, Shiraz i Barbera Wine to świetny wybór na pizzę. Najlepsze wino do pizzy zależy od dodatków! Pizza z czerwonym sosem będzie wymagać czerwonego wina z pewną kwasowością, np. barberan lub sangiovese. Dodaj pepperoni lub kiełbasę i możesz wybrać odważniejszy syrah. Butelka świetlna Dom Perignon Vintage z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 279 dolarów za butelkę.
Świecąca butelka Dom Perignon Vintage
Świecąca butelka Dom Perignon Vintage
Bukiet otwierający jest złożony i świetlisty, będący mieszanką białych kwiatów, cytrusów i owoców pestkowych. Ogólny efekt potęguje świeżość anyżu i pokruszonej mięty. W końcowych aromatach wina zaczynają pojawiać się nuty korzenne, drzewne i palone. Po długim okresie niechęci, wino w końcu się otwiera. Pomiędzy nosem i podniebieniem panuje pełna równowaga. Jego smukły, minimalistyczny, czysty, stonowany, sportowy charakter wyraża się teraz także ciepłem. Owoc jest wyraźny i wyraźny. Charakterystyczna kwasowość tego rocznika jest wyjątkowo dobrze zintegrowana. Jego trwałość jest głównie aromatyczna, szara, dymna i bardzo obiecująca. Wino cieszy się dwoistością: ciepłem i świeżością, połączeniem mięsa i jodu, gotowane i surowe. Przyprawy wzmacniają i podkreślają musowość rocznika 2008 oraz zagęszczają wino. Dom Pérignon lubi zabawne doświadczenia: sztukę kulinarną, tekstury i sprawy.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn