Pilzno-portowe Szwajcarskie Fondue
Pilzno-Port Szwajcarskie Fondue może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 338 kalorii, 16G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 1,35 zł za porcję. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka szwajcarskiego sera, pilznera, wina porto i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Fondue Do Wina Porto, Fondue Szwajcarskie, oraz Fondue Z Serem Szwajcarskim.
Instrukcje
Rozgrzej patelnię na średnim ogniu i wlej wino porto. Gdy wino jest podgrzewane, wlać piwo.
Posypać gałką muszkatołową i gotować na wolnym ogniu przez około 5 minut, aby spalić opary.
Ubijamy ser niewielką ilość na raz, aż będzie gładki.
Zdjąć z ognia i odstawić na minutę. (Dobry czas na wypicie reszty piwa.)
Podawać z kawałkami chleba na zakwasie.