Pilaw ryżowy z koprem włoskim i marchewką

Pilaw ryżowy z koprem włoskim i marchewką
Pilaw ryżowy z koprem włoskim i marchewką to bezglutenowe przepis z 8 porcjami. Ta przystawka ma 110 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 13 minut. Mieszanka pietruszki, marchewki, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 70%. Podobne przepisy to Pilaw ryżowy z marchewką, groszkiem i pietruszką, Pilaw Ryżowy Z Orzechów Sosny (Piñon Rice Pilaf), oraz Bulgur Pilaf z brokułami i marchewką.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużym rondlu pokrytym natryskiem na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodaj koper włoski i marchew; smażyć 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
Koper WłoskiKoper Włoski
3
Dodać ryż i kolejne 4 składniki. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 55 do 60 minut lub aż ryż będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
RyżRyż
4
Natkę pietruszki wymieszać z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SerSer

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 13 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia26
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn