Pikantny Tuńczyk I Awokado Chirashi

Pikantny Tuńczyk I Awokado Chirashi
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pikantnego tuńczyka i awokado Chirashi. Jedna porcja zawiera 701 kalorii, 30g białka, oraz 43g tłuszczu. Ten przepis służy 2. Na 1,76 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz SOS sriracha, podstawowy majonez, bardzo sushi klasy tuńczyka i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać awokado można śledzić to danie główne z czekoladowy mus z awokado | szybki ciemny mus z awokado jako deser. 10 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 88% to danie jest super. Podobne przepisy to Pikantne kubki z tuńczykiem i awokado Wonton, Pikantny Tunan i awokado ogórek Sushi Bites, oraz Sojowe tacos z tuńczykiem z limonką i pikantnym kremem z awokado.

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Merlot, Pinot Noir i wino różowe to świetny wybór do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Możesz spróbować Rabble Merlot. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 4.1 z 5 gwiazdek i ceną około 20 dolarów za butelkę.
Rabble Merlot
Rabble Merlot
Czarna wiśnia, ciemna jagoda, słodowa czekolada z niuansowymi nutami francuskiego dębu wanilii i mokki. Eleganckie i wyrafinowane na podniebieniu z dużą ilością ciemnych owoców prowadzących do jedwabistego, miękkiego wykończenia.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia31
Magazyn