Pikantny słodko-kwaśny klopsik

Pikantny słodko-kwaśny klopsik
Pikantny słodko-kwaśny klopsik wymaga o 1 godzina i 10 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 9 porcji z 312 kalorii, 17g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. Mieszanka sosu pomidorowego, jajka, musztarda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać suchą bułkę tartą, można śledzić to danie główne z Bezglutenowe Bezmleczne Tarty Kokosowe jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 32%. Podobne przepisy to Jill ' s Sweet and Tangy Meatloaf, Słodkie i pikantne klopsy zuzi, oraz Klopsiki słodko-kwaśne.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce połączyć mieloną wołowinę, bułkę tartą, sól, zmielony czarny pieprz, jajka, płatki cebuli i 1/2 puszki sosu pomidorowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
Bułka TartaBułka Tarta
Suszone Płatki CebuliSuszone Płatki Cebuli
Sos PomidorowySos Pomidorowy
Mielona WołowinaMielona Wołowina
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dobrze wymieszać i umieścić na patelni Bochenek 5x9 cala.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
4
Popchnij klopsiki w dół do patelni tworząc dobrze dla sosu na wszystkich krawędziach.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 40 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
W międzyczasie, w małym rondlu na średnim ogniu, połączyć pozostały sos pomidorowy, Splenda ® Brown Sugar Blend, ocet, Splenda® granulowany słodzik i musztarda. Doprowadzić do wrzenia i zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos PomidorowySos Pomidorowy
Brązowy CukierBrązowy Cukier
SłodzikSłodzik
MusztardaMusztarda
SplendaSplenda
OcetOcet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
7
Po ugotowaniu klopsa przez 40 minut wyjąć z piekarnika i polać sosem na wierzch klopsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Wróć do piekarnika i piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Odstawić na 5 minut przed wyjęciem z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia5
Magazyn