Pikantny Sos Do Spaghetti

Pikantny Sos Do Spaghetti
Pikantny sos do Spaghetti to bez nabiału SOS. Jedna porcja tego dania zawiera około 20g białka, 16G tłuszczu i w sumie 381 kalorii. Ten przepis służy 6. Za $1.4 za porcję, ten przepis okładki 18% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Jeśli masz pod ręką cebulę, sos pomidorowy, pieprz i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%, co jest całkiem niezłe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Pikantna wieprzowina i Spaghetti w sosie pomidorowym, Kolacja dziś wieczorem: Spaghetti alla Boscaiola (Spaghetti z sosem pomidorowym i grzybami), oraz Kolacja dziś wieczorem: Spaghetti alla Boscaiola (Spaghetti z sosem pomidorowym i grzybami).

Instrukcje

1
W holenderskim piekarniku gotuj mieloną wołowinę i cebulę, aż mięso przestanie być różowe, a cebula miękka; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona WołowinaMielona Wołowina
CebulaCebula
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Dodaj kolejne osiem składników; doprowadzić do wrzenia.
3
Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 1 godzinę, od czasu do czasu mieszając.
4
Usuń liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
5
Podawać ze spaghetti.
Składniki, których będziesz potrzebować
SpaghettiSpaghetti
6
W razie potrzeby udekoruj oregano.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia12
Rodzaje PotrawSos
Magazyn