Pikantny Smak Kukurydzy

Pikantny Smak Kukurydzy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj pikantnej kukurydzy. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.24 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 55 g tłuszczu, oraz w sumie 672 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 58 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, ketchup, ostry sos, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Steki z pikantnym kukurydzianym smakiem i Super serem i Scallion Smas, Pikantny Cherry Relish, oraz Pikantny Żurawinowy Smak.

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: od 8 do 10 drewnianych szaszłyków (do grillowanej kiełbasy)
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki DrewnianeSzaszłyki Drewniane
2
Rozgrzej grill do średniej wysokości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Kukurydzę posmarować 1 łyżką oliwy z oliwek i posypać kminkiem, solą i pieprzem do smaku. Grill, aż złoty i tosty ze wszystkich stron, 5 do 8 minut, obracając w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
KminekKminek
KukurydzaKukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Połączyć pozostałe 2 łyżki oleju, papryki piquante słodkie, cebula, korniszony, pietruszka, jalapeno i cukier w dużej misce i doprawić solą i pieprzem. Pokrój ziarna kukurydzy z kolb i wrzuć z smakiem. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Ziarna KukurydzyZiarna Kukurydzy
KorniszonyKorniszony
Papryka JalapenoPapryka Jalapeno
Pietruszka-naćPietruszka-nać
PaprykaPapryka
RozkoszRozkosz
CebulaCebula
CukierCukier
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Podawać z grillowaną kiełbasą.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
6
Zdjęcia Rick Lew
7
Moczyć 8 do 10 drewnianych szaszłyków w wodzie przez około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki DrewnianeSzaszłyki Drewniane
8
Rozgrzej grill do podłoża i posmaruj olejem. Nawlecz kiełbasę na szaszłyki, pozostawiając przestrzeń między każdym kawałkiem. Grill, aż lekko chrupiące, 3 do 4 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzaszłykiSzaszłyki
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
9
Wymieszać ketchup, musztardę i ostry sos w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostry SosOstry Sos
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
MusztardaMusztarda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
10
Podawać z kiełbasą do maczania.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
TrudnośćEkspert
Gotowe W58 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Magazyn