Pikantny parmezan fasolka szparagowa i jarmuż

Pikantny parmezan fasolka szparagowa i jarmuż
Pikantny parmezan fasolka szparagowa i jarmuż to bezglutenowe i pierwotne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 147 kalorii, 5G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 411 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i zbierz sól, grzyby cremini, fasolę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Pikantny parmezan fasolka szparagowa i jarmuż, Cytrynowy Parmezan Kapusta Smażona & Biała Fasola, oraz Serowa Puree z białej fasoli z jarmużem, parmezanem i jajkiem sadzonym.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzać oliwę w dużej, ciężkiej patelni saute na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pakiet Sazon Z Kolendrą I AchiotePakiet Sazon Z Kolendrą I Achiote
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielona Gałka Muszkatołowa LubMielona Gałka Muszkatołowa Lub
3
Dodać cebulę i gotować, aż półprzezroczyste, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Whisky Sour Mash2 łyżki Whisky Sour Mash
4
Dodać grzyby, fasolkę szparagową, sól i pieprz i gotować przez 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano
5
Dodaj wino i kontynuować gotowanie, aż fasolka szparagowa są prawie miękkie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
6
Dodać płatki czerwonej papryki i jarmuż i kontynuować gotowanie, aż jarmuż zwiędnie, o 4 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do Skropienia
JarmużJarmuż
7
Dodaj sok z cytryny i parmezan. Wrzucić do płaszcza i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
Kapelusze Grzybów Portobello, Wytrzyj Do Czysta I Pokrój W Bardzo Cienkie PlasterkiKapelusze Grzybów Portobello, Wytrzyj Do Czysta I Pokrój W Bardzo Cienkie Plasterki
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia57
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn