Pikantny Makaron Z Tilapią
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj pikantnego makaronu z Tilapi. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 473 kalorie, 24g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.33 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 7 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz płatki pieprzu, sól koszerną, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Pikantna Tilapia Cytrynowa, Pikantna Tilapia z Linguine, oraz Pikantna Tilapia Z Ziemniaków dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce wrzucić tilapię, 1 łyżkę oliwy z oliwek, 1 łyżeczkę czosnku i 1/4 łyżeczki płatków czerwonej papryki. Przykryć i przechowywać w lodówce.
Podgrzej pozostałą 1 łyżkę oliwy z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać pozostały czosnek i 1/4 do 1/2 łyżeczki płatków czerwonej papryki i gotować, mieszając, aż czosnek zaczyna mięknąć, o 30 sekund.
Dodać wino i gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się o połowę, o 3 protokół.
Dodaj pomidory, 1/4 szklanki bazylii i 1/2 szklanki wody. Doprowadzić do wrzenia i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż sos jest lekko zagęszczony, o 12 protokół.
Tymczasem doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Dodaj makaron i gotuj zgodnie z zaleceniami etykiety.
Gdy makaron jest prawie gotowy, dodać tilapia na patelni z sosem pomidorowym i dusić, mieszając delikatnie, aż tylko gotowane przez, o 3 protokół. Wymieszać natkę pietruszki i pozostałą 1/4 szklanki bazylii; doprawić solą.
Odcedzić makaron i dodać go do sosu. Podzielić między miseczki i top z większą ilością bazylii.