Pikantny Krab Z Trawy Cytrynowej
Pikantny Krab z trawy cytrynowej może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 45g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 288 kalorii. Ten przepis służy 1. Na 7,66 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 minuty. Mieszanka cukru, żywe kraby, gałka imbir, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Ciastka z krabem i przegrzebkiem z trawy cytrynowej z pikantnym sosem do zanurzania ogórków, Trójkąty Krabowe Z Trawy Cytrynowej, oraz Krab z trawą cytrynową, czarnym pieprzem i bazylią.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Skorupiaki można łączyć z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jednym z win, które można spróbować jest Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Nozzole Le Bruniche jest eleganckim i wyrazistym wyrazem odmiany Chardonnay, z czystym, pachnącym bukietem białych i tropikalnych owoców zrównoważonym lekkimi niuansami tostów. Na podniebieniu wykazuje doskonałą równowagę dojrzałości owoców podkreśloną przez świeżą kwasowość i strukturę średniego ciała, z ogólnym wrażeniem delikatnej złożoności. Są one powtarzane w czystym, trwałym wykończeniu, które kończy się subtelną nutą.