Pikantny gulasz wołowy Curry do powolnej kuchenki

Pikantny gulasz wołowy Curry do powolnej kuchenki
Pikantny gulasz wołowy Curry do powolnej kuchenki wymaga około 8 godzin i 25 minut od początku do końca. Oglądasz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 297 kalorii, 34g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Za 1,47 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów indyjskiego jedzenia. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Jeśli masz pod ręką czosnek, papryczki jalapeno, curry w proszku i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać świeży imbir, możesz podążać za tym daniem głównym z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Z łyżką wynik 75%, to danie jest solidne. Spróbuj Gulasz wołowy z dyni piżmowej (garnek błyskawiczny, Szybkowar lub Wolnowar), Niedzielna powolna kuchenka: czerwona soczewica, Curry i gulasz z marchwi, oraz Wolnowarowe Curry Wołowe dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Rozgrzej oliwę na patelni na średnim ogniu i zrumień wołowinę ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Wyjmij z patelni, rezerwując soki i dopraw solą i pieprzem. Gotuj i mieszaj czosnek, imbir i jalapeno na patelni przez 2 minuty do miękkości i dopraw curry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Curry W ProszkuCurry W Proszku
Papryka JalapenoPapryka Jalapeno
CzosnekCzosnek
ImbirImbir
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj pokrojone w kostkę pomidory i sok.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
SokSok
4
Umieść cebulę na dnie powolnej kuchenki i ułóż warstwę z rumianą wołowiną. Wsyp mieszankę patelni do powolnej kuchenki i dodaj bulion wołowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion WołowyBulion Wołowy
CebulaCebula
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
PatelniaPatelnia
5
Przykryj i gotuj od 6 do 8 godzin na małym ogniu.

Wyposażenie

Polecane wino: Riesling, Gruener Veltliner, Sparkling Rose

Riesling, Gruener Veltliner i Sparkling rosé to moje najlepsze typy dla Indian. Najlepsze wino do indyjskiego jedzenia będzie oczywiście zależało od dania, ale te typy można podawać schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikantność i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Możesz spróbować J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling. Recenzentom podoba się to z oceną 4,4 na 5 gwiazdek i ceną około 22 dolarów za butelkę.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia44
Magazyn