Pikantny chleb Bąbelkowy zajmuje około 1 godzina i 15 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 4G tłuszczu i w sumie 87 kalorii. Ten przepis serwuje 24 i kosztuje 14 centów za porcję. Udaj się do sklepu i podnieś sól, wodę, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Allrecipes ma 185 fanów. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 14%, co jest raczej złe. Podobne przepisy obejmują Karmelowy chleb Małpi (inaczej chleb Bąbelkowy), Chleb Bąbelkowy, oraz Maślany Chleb Bąbelkowy.
Instrukcje
1
Odmierz jajko, 2 łyżki masła lub margaryny, wodę, mleko, sól, cukier, mąkę chlebową i drożdże na patelnię zgodnie z zaleceniami producenta. Wybierz ustawienie ciasta, a następnie zacznij. Gdy sygnały jednostki i wyświetlacz odczytują 0:00, naciśnij Stop i wyjmij ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Chlebowa
Masło
Ciasto
Cukier
Woda
Drożdże
Mleko
Sól
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Umieść roztopione masło lub margarynę w małej misce. W osobnej małej misce wymieszaj paprykę, ser, czosnek w proszku, płatki cebuli, szałwię i estragon.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek W Proszku
Suszone Płatki Cebuli
Masło
Estragon
Papryka
Ser
Szałwia Lekarska
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
Przygotowane ciasto pokrój na 20 do 25 kawałków i obtocz na maśle lub margarynie, a następnie w pikantnej mieszance do walcowania. Ułóż powlekane kawałki ciasta w lekko natłuszczonej patelni Bundt lub patelni rurowej o wymiarach 9 x 3 cale. Przykryj wilgotną szmatką i odstaw na 30 minut lub do podwojenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Ciasto
Rolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kugelhopf Pan
4
W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
5
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 30 do 35 minut lub do uzyskania złotego koloru.