Owocowy Tutti Indyk Solanka

Owocowy Tutti Indyk Solanka
Owocowa solanka z indyka Tutti może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 617 kalorii, 59G białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 18 i kosztuje $2.22 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka szałwii, bulionu warzywnego, wody i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 55%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Jak Solać indyka, Solanka Z Indyka, oraz Solanka Z Indyka.

Instrukcje

1
Wymieszaj bulion warzywny, kandyzowany imbir, suszone wiśnie, suszone gruszki, suszone jabłka, brązowy cukier, sól koszerną, czarny pieprz, jagody ziela angielskiego, 3 laski cynamonu i 5 liści szałwii razem w dużym garnku, aż brązowy cukier i sól całkowicie rozpuszczą się; doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do średnio-niskiego, i gotować przez 1 godzinę, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Ziele AngielskieZiele Angielskie
Laska CynamonuLaska Cynamonu
Bulion WarzywnyBulion Warzywny
Imbir KandyzowanyImbir Kandyzowany
Wiśnie SuszoneWiśnie Suszone
Jabłka SuszoneJabłka Suszone
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Gruszki SuszoneGruszki Suszone
SólSól
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Wyjmij solankę z ognia, dodaj lodowatą wodę i wymieszaj, aby stopić lód i schłodzić solankę; przechowywać w lodówce, aż ostygnie, co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
SolankaSolanka
LódLód
3
Włożyć zamrożonego indyka do solanki i przechowywać w lodówce przez 3 dni. Drugiego dnia solenia indyka obrócić w solance.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
SolankaSolanka
4
W dniu serwowania (trzeci dzień solenia) Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Wyjmij indyka z solanki i umieść na patelni. Solankę należy wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
SolankaSolanka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
6
Włożyć cebulę, czerwone jabłko, 1 gałązkę rozmarynu, 2 dodatkowe laski cynamonu i 1 liść szałwii do miarki o pojemności 5 filiżanek i napełnić filiżankę wystarczającą ilością wody do przykrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska CynamonuLaska Cynamonu
Czerwone JabłkoCzerwone Jabłko
RozmarynRozmaryn
CebulaCebula
WodaWoda
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
MikrofalówkaMikrofalówka
7
Umieścić w kuchence mikrofalowej i gotować na dużej mocy, aż gorące, o 5 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
PiekarnikPiekarnik
8
Zawartość kubka wlać do jamy indyka. Natrzyj skórę indyka olejem roślinnym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
Cała TurcjaCała Turcja
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
9
Piec w nagrzanym piekarniku, aż indyk będzie złoty kolor i soki uruchomić jasne, 4 do 4 1/2 godziny. Natychmiastowy odczyt mięsa termometr włożony do najgrubszej części uda powinien odczytać 165 stopni F (75 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje18
Ocena Zdrowia17
Magazyn