Pikantny Azjatycki Medley

Pikantny Azjatycki Medley
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Pikantna Azjatycka mieszanka może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 457 kalorii, 18g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz dodatkowe tofu, woda, ostry sos, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Arkusz Patelnia Pieczona Azjatycka Mieszanka Warzyw, Azjatycki Burger z kurczaka z pikantnym majonezem z trawy cytrynowej i marynowaną azjatycką sałatką, oraz Gorący i pikantny Medley z kapusty.

Instrukcje

1
W garnku zagotować ryż i wodę. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu, przykryj i gotuj na wolnym ogniu 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu. Wymieszać cebulę i czosnek, i gotować 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Wymieszać w tofu, sos hoisin, pasta chili, ostry sos, i sos sojowy. Nadal gotować i mieszać, aż tofu jest ogrzewany przez i pokryte sosami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos HoisinSos Hoisin
Pasta ChiliPasta Chili
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej TrybuliPosiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
4
Wymieszać groszek i marchew na patelni i gotować 2 protokół. Wymieszać w czarnej fasoli, i kontynuować gotowanie aż do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch I MarchewGroch I Marchew
(Handlowiec Joe'a )(Handlowiec Joe'a )
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Podawać na ugotowanym ryżu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż GotowanyRyż Gotowany

Polecane wino: Gewurztraminer, Chenin Blanc, Riesling

Asian bardzo dobrze współpracuje z Gewurztraminer, Chenin Blanc i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie.
Gewürztraminer
Gewürztraminer "Kastelaz" jest dojrzałym, bujnym złotożółtym kolorem. Jego bukiet jest intensywny, urzekający i bardzo złożony z aromatami róż i liczi, a także suszonych owoców, z pikantnymi nutami cynamonu i goździków oraz odrobiną miodu w tle. Wino jest równie przekonujące i złożone w ustach: okrągłe i pełne, zwarte i kremowe z harmonijną świeżością i strukturą oraz aromatycznym wykończeniem. Wino z finezją i charakterem.
Gewürztraminer "Kastelaz" is a ripe, lush golden yellow color. Its bouquet is intensive, captivating and very complex with aromas of roses and litchis as well as dried fruits, with spicy notes of cinnamon and cloves and a touch of honey in the background. The wine is just as convincing and complex in the mouth: round and full, compact and creamy with harmonious freshness and structure as well as an aromatic finish. A wine with finesse and character.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia29
Magazyn