Pikantne Wiśniowe Enchiladas
Pikantne wiśniowe Enchiladas mogą być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 536 kalorii, 6G białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony cynamon, sok z cytryny, pekan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Sosy Wiśniowe Klopsiki, Bezmięsny poniedziałek: zielone Chile Enchiladas z letnim squashem, pomidorkami koktajlowymi i szpinakiem, oraz Enchiladas Verdes con Pavo (zielone Chile Indyk Enchiladas) dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu doprowadzić cukier, wodę, masło i sok z cytryny do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień; dusić, odkryte, przez 30 minut lub aż mieszanina ma konsystencję syropu.
Łyżka około 3 łyżki nadzienia ciasto off-center na każdej tortilli; złożyć boki i kończy się nad nadzieniem i zwinąć.
Miejsce w 13. x 9-po. naczynie do pieczenia.
Wlać syrop cukrowy na tortille; odstawić w temperaturze pokojowej na 30 minut.
Piec w temperaturze 350° C przez 30 minut.
Posypać orzechami pekan i cynamonem.
Piec 15 minut dłużej lub aż złoty kolor i bąbelki sos na brzegach.
Podawać na ciepło z lodami.