Pikantne Trufle Czekoladowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać pikantne Trufle czekoladowe spróbować. Ten przepis służy 24 i kosztuje 52 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 136 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Jeśli masz orzechy pistacjowe, okruchy ciastek czekoladowych, kakao w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pikantne Trufle, Pfeffernusse-Pikantne Trufle Orzechowe, oraz Brown Butter White Chocolate-Czekoladowe Ciasteczkowe Trufle dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
W średnim rondlu, podgrzać śmietanę, cynamon, chili w proszku i pieprz cayenne na średnim ogniu, aż dojdzie do duszenia.
Dodać czekoladę i mieszać, aż czekolada całkowicie się rozpuści.
Przenieść do miski i schłodzić w lodówce, aż ujędrni się, 1 1/2 do 2 godzin.
W międzyczasie na osobnych talerzach ułożyć prażony kokos, okruchy ciastek, kakao w proszku i posiekane orzechy pistacjowe.
Wyjąć czekoladę z lodówki i odstawić na 30 minut do zmiękczenia.
Za pomocą małej łyżki lodów lub łyżki stołowej, scoop się czekolady do polewy i toczyć je wokół, aby całkowicie płaszcz.
Umieścić na talerzu i podawać. Trufle można przechowywać w lodówce przez 2 dni w szczelnym pojemniku.