Pikantne Szwajcarskie Ciasto Z Chard
Pikantne Szwajcarskie ciasto Chard jest bezglutenowe i wegańskie przepis z 4 porcjami. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 120 kalorii, 11g białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis z blog.fatfreevegan.com ma 1 fanów. Jeśli masz mleko sojowe, liście tymianku, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Pikantne Szwajcarskie Ciasto Z Chard, Rachael Ray ' s Savory Swiss Chard, oraz Chard Szwajcarski.
Instrukcje
Usuń środkową łodygę z każdego liścia. Odstaw liście na bok i posiekaj łodygi na małe kawałki. Na dużej patelni, podsmażyć cebulę i łodygi chard aż zmiękną (o 5 protokół), dodając łyżkę wody, jeśli to konieczne, aby zapobiec przyklejaniu. W międzyczasie pokrój liście chard na kawałki wielkości kęsa.
Dodaj je do patelni wraz z czosnkiem, zmniejszyć ogień i przykryć. Gotować, aż wszystkie chard zwiędnie.
Zdjąć z ognia. Jeśli jakakolwiek woda się nagromadziła, odcedzić ją; następnie rozprowadzić chard na dnie przygotowanej patelni.
Umieścić tofu i pozostałe składniki w blenderze, i puree, aż bardzo gładkie.
Wlać chard w patelni ciasto. Użyj łyżki, aby delikatnie otworzyć otwory przez chard tak, że mieszanina tofu przenika go. Wygładzić górę tak, że warstwa tofu jest równa i obejmuje wszystkie chard.
Piec przez 30 minut, lub do środka jest ustawiony.
Wyjmij z piekarnika i pozostaw na 10 minut przed krojeniem i podaniem.