Pikantne Pieczarki Nadziewane Szpinakiem

Pikantne Pieczarki Nadziewane Szpinakiem
Pikantne Grzyby nadziewane szpinakiem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 239 kalorii, 10g białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.55 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz szpinak, pieczarki, ser rolniczy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Z łyżeczką wynik 53%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Grzyby Faszerowane Szpinakiem, Pieczarki Faszerowane Szpinakiem, oraz Grzyby Nadziewane Dipem Szpinakowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni.Grzyby umyć i osuszyć. Z grzybów zdjąć łodygi, a następnie drobno posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Rozgrzać oliwę z oliwek i masło na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodać cebulę i posiekane grzyby łodygi i smażyć przez kilka minut, lub do miękkości i zaczyna się złocisty.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
4
Dodaj okruchy panko, sól i pieprz. Wymieszać i kontynuować gotowanie przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
5
Zdjąć z ognia i odstawić do ostygnięcia.Z rozmrożonego szpinaku wycisnąć nadmiar płynu. Odstawić. W dużej misce dodaj zmiękczony twarożek, kwaśną śmietanę, starte sery i schłodzoną mieszaninę grzybów / cebuli / panko. Złóż razem, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Dodaj szpinak, szczyptę soli, trochę pieprzu i ostry sos do smaku. Złóż razem, aż do połączenia. Za pomocą łyżki, usypać mieszaninę w łodygach grzybków. Użyj łyżki, aby zaokrąglić mieszaninę na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
7
Umieścić na blasze do pieczenia lub w naczyniu do pieczenia i piec przez 20 do 25 minut, lub aż grzyby są gotowane i nadzienie jest gorące.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
8
Podawać natychmiast lub w temperaturze pokojowej. Pycha!
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia14
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn