Pikantne Pieczarki Nadziewane Szpinakiem

Pikantne Pieczarki Nadziewane Szpinakiem
Pikantne Grzyby nadziewane szpinakiem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 239 kalorii, 10g białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.55 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz szpinak, pieczarki, ser rolniczy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Z łyżeczką wynik 53%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Grzyby Faszerowane Szpinakiem, Pieczarki Faszerowane Szpinakiem, oraz Grzyby Nadziewane Dipem Szpinakowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni.Grzyby umyć i osuszyć. Z grzybów zdjąć łodygi, a następnie drobno posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Rozgrzać oliwę z oliwek i masło na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać cebulę i posiekane grzyby łodygi i smażyć przez kilka minut, lub do miękkości i zaczyna się złocisty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
4
Dodaj okruchy panko, sól i pieprz. Wymieszać i kontynuować gotowanie przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
5
Zdjąć z ognia i odstawić do ostygnięcia.Z rozmrożonego szpinaku wycisnąć nadmiar płynu. Odstawić. W dużej misce dodaj zmiękczony twarożek, kwaśną śmietanę, starte sery i schłodzoną mieszaninę grzybów / cebuli / panko. Złóż razem, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Dodaj szpinak, szczyptę soli, trochę pieprzu i ostry sos do smaku. Złóż razem, aż do połączenia. Za pomocą łyżki, usypać mieszaninę w łodygach grzybków. Użyj łyżki, aby zaokrąglić mieszaninę na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
7
Umieścić na blasze do pieczenia lub w naczyniu do pieczenia i piec przez 20 do 25 minut, lub aż grzyby są gotowane i nadzienie jest gorące.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
8
Podawać natychmiast lub w temperaturze pokojowej. Pycha!
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia14
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn