Pikantne Pieczarki Nadziewane Szpinakiem
Pikantne Grzyby nadziewane szpinakiem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 239 kalorii, 10g białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.55 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz szpinak, pieczarki, ser rolniczy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Z łyżeczką wynik 53%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Grzyby Faszerowane Szpinakiem, Pieczarki Faszerowane Szpinakiem, oraz Grzyby Nadziewane Dipem Szpinakowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni.Grzyby umyć i osuszyć. Z grzybów zdjąć łodygi, a następnie drobno posiekać.
Rozgrzać oliwę z oliwek i masło na patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę i posiekane grzyby łodygi i smażyć przez kilka minut, lub do miękkości i zaczyna się złocisty.
Dodaj okruchy panko, sól i pieprz. Wymieszać i kontynuować gotowanie przez 2 minuty.
Zdjąć z ognia i odstawić do ostygnięcia.Z rozmrożonego szpinaku wycisnąć nadmiar płynu. Odstawić. W dużej misce dodaj zmiękczony twarożek, kwaśną śmietanę, starte sery i schłodzoną mieszaninę grzybów / cebuli / panko. Złóż razem, aby połączyć.
Dodaj szpinak, szczyptę soli, trochę pieprzu i ostry sos do smaku. Złóż razem, aż do połączenia. Za pomocą łyżki, usypać mieszaninę w łodygach grzybków. Użyj łyżki, aby zaokrąglić mieszaninę na wierzchu.
Umieścić na blasze do pieczenia lub w naczyniu do pieczenia i piec przez 20 do 25 minut, lub aż grzyby są gotowane i nadzienie jest gorące.
Podawać natychmiast lub w temperaturze pokojowej. Pycha!