Pikantne Grzyby nadziewane szpinakiem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 239 kalorii, 10g białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.55 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz szpinak, pieczarki, ser rolniczy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Z łyżeczką wynik 53%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Grzyby Faszerowane Szpinakiem, Pieczarki Faszerowane Szpinakiem, oraz Grzyby Nadziewane Dipem Szpinakowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni.Grzyby umyć i osuszyć. Z grzybów zdjąć łodygi, a następnie drobno posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Rozgrzać oliwę z oliwek i masło na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Dodać cebulę i posiekane grzyby łodygi i smażyć przez kilka minut, lub do miękkości i zaczyna się złocisty.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
4
Dodaj okruchy panko, sól i pieprz. Wymieszać i kontynuować gotowanie przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Bułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
5
Zdjąć z ognia i odstawić do ostygnięcia.Z rozmrożonego szpinaku wycisnąć nadmiar płynu. Odstawić. W dużej misce dodaj zmiękczony twarożek, kwaśną śmietanę, starte sery i schłodzoną mieszaninę grzybów / cebuli / panko. Złóż razem, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Bułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Dodaj szpinak, szczyptę soli, trochę pieprzu i ostry sos do smaku. Złóż razem, aż do połączenia. Za pomocą łyżki, usypać mieszaninę w łodygach grzybków. Użyj łyżki, aby zaokrąglić mieszaninę na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
7
Umieścić na blasze do pieczenia lub w naczyniu do pieczenia i piec przez 20 do 25 minut, lub aż grzyby są gotowane i nadzienie jest gorące.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Podawać natychmiast lub w temperaturze pokojowej. Pycha!