Szybki Chleb Bananowo-Owsiany

Szybki Chleb Bananowo-Owsiany
Szybki chleb bananowo-Owsiany może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 171 kalorii. Ten przepis służy 16. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz substytut jaj, szybkie gotowanie owsa, mąki i kilku innych składników na rękę, można zrobić to. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 33%, co jest raczej złe. Spróbuj chleb bananowy, jak zrobić chleb bananowy / szybki chleb bananowy, batoniki owsiane blueberry bananan, oraz Szybki Chlebek Bananowo-Orzechowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Lekko łyżkę mąki do suchych miarek i wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
3
Połączyć mąkę i następne 4 Składniki (mąka przez sól) w dużej misce; zrobić dobrze w środku mieszaniny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Połączyć banan, maślanka, olej, i substytut jaj w misce; dodać do mieszaniny mąki. Mieszać tylko do wilgotności. Łyżka ciasto do 8 x 4-calowy bochenek patelni pokryte sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Substytut JajSubstytut Jaj
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
MaślankaMaślanka
BananBanan
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Połączyć 1/4 szklanki owsa, orzechy włoskie, 2 łyżki brązowego cukru, i masło, i posypać ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
MasłoMasło
Owies ZwyczajnyOwies Zwyczajny
6
Piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Ostudzić 5 minut w patelni na stojaku z drutu; wyjąć z patelni. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn