Szybki chleb bananowo-Owsiany może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 171 kalorii. Ten przepis służy 16. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz substytut jaj, szybkie gotowanie owsa, mąki i kilku innych składników na rękę, można zrobić to. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 33%, co jest raczej złe. Spróbuj chleb bananowy, jak zrobić chleb bananowy / szybki chleb bananowy, batoniki owsiane blueberry bananan, oraz Szybki Chlebek Bananowo-Orzechowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Lekko łyżkę mąki do suchych miarek i wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miarka
Nóż
3
Połączyć mąkę i następne 4 Składniki (mąka przez sól) w dużej misce; zrobić dobrze w środku mieszaniny.
Połączyć banan, maślanka, olej, i substytut jaj w misce; dodać do mieszaniny mąki. Mieszać tylko do wilgotności. Łyżka ciasto do 8 x 4-calowy bochenek patelni pokryte sprayem do gotowania.
Połączyć 1/4 szklanki owsa, orzechy włoskie, 2 łyżki brązowego cukru, i masło, i posypać ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Cukier
Orzechy Włoskie
Masło
Owies Zwyczajny
6
Piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Ostudzić 5 minut w patelni na stojaku z drutu; wyjąć z patelni. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.