Pikantne Palmiery Serowe
Pikantne Palmiery serowe wymagają około 1 godzina od początku do końca. Ten przepis służy 12 i kosztuje 52 centów za porcję. Ta przystawka ma 248 kalorii, 5G białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odebrać wodę, ciasto francuskie, papryka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 9 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Pikantne Palmiery Serowe, Pikantne Oliwki I Kozi Ser Palmiers, oraz Palmiery Pikantne.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Posypać powierzchnię roboczą tartym parmezanem. Rozłóż rozmrożony arkusz ciasta francuskiego na wierzchu sera.
Ciasto posmarować umywalką jajeczną z 1 jajka ubitego 1 łyżką wody.
Połącz 2 łyżki parmezanu, rozdrobnioną mieszankę włoskich serów i 1 łyżeczkę papryki.
Posypać powierzchnię. Wcisnąć do ciasta.
Złożyć górną i dolną krawędź ciasta do środka. Złożyć ciasto na pół, od lewej do prawej. Złożyć na pół, od góry do dołu. Przykryć i przechowywać w lodówce 30 minut.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Cut 1/8-calowe grube plastry, zaczynając od najkrótszej krawędzi. Zanurz płaskie powierzchnie palmiers w pozostałym parmezanie i połóż na blasze do pieczenia.
Piec przez 20 minut, lub do złotego koloru.