Pikantne Palmiery Serowe

Pikantne Palmiery Serowe
Pikantne Palmiery serowe wymagają około 1 godzina od początku do końca. Ten przepis służy 12 i kosztuje 52 centów za porcję. Ta przystawka ma 248 kalorii, 5G białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odebrać wodę, ciasto francuskie, papryka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 9 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Pikantne Palmiery Serowe, Pikantne Oliwki I Kozi Ser Palmiers, oraz Palmiery Pikantne.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Posypać powierzchnię roboczą tartym parmezanem. Rozłóż rozmrożony arkusz ciasta francuskiego na wierzchu sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty ParmezanStarty Parmezan
1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
3
Ciasto posmarować umywalką jajeczną z 1 jajka ubitego 1 łyżką wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
4
Połącz 2 łyżki parmezanu, rozdrobnioną mieszankę włoskich serów i 1 łyżeczkę papryki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser WłoskiSer Włoski
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
5
Posypać powierzchnię. Wcisnąć do ciasta.
6
Złożyć górną i dolną krawędź ciasta do środka. Złożyć ciasto na pół, od lewej do prawej. Złożyć na pół, od góry do dołu. Przykryć i przechowywać w lodówce 30 minut.
7
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
8
Cut 1/8-calowe grube plastry, zaczynając od najkrótszej krawędzi. Zanurz płaskie powierzchnie palmiers w pozostałym parmezanie i połóż na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
9
Piec przez 20 minut, lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn