Burgery z boczkiem i cheddarem z karmelizowaną cebulą

Burgery z boczkiem i cheddarem z karmelizowaną cebulą
Przepis Bacon-Cheddar hamburgery z karmelizowaną cebulą może zaspokoić Amerykański głód w około 2 godziny. Ten przepis służy 4. To danie główne ma 1035 kalorii, 47g białka, oraz 83g tłuszczu na porcję. Na 3,53 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sól i pieprz, sos worcestershire, bułki brioche, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Bekonowe hamburgery w / bekon - balsamiczna karmelizowana cebula, Makaron z boczkiem, karmelizowaną cebulą i serem Cheddar, oraz Cheeseburger z boczkiem podwójny Cheddar z karmelizowaną cebulą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w 12-calowej ciężkiej patelni na średnim ogniu, aż się połyskuje, następnie gotować cebulę z 1/2 łyżeczka soli i 1/4 łyżeczka świeżo zmielonego czarnego pieprzu, pokryte, mieszając od czasu do czasu, aż złoty i zmięknie, 15 do 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
CebulaCebula
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, następnie dodać ocet, skrobanie się brązowe kawałki na dnie patelni, i gotować, odkryte, mieszając, aż płyn odparuje, 1 do 2 protokół. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
OcetOcet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Przełożyć do małej miski i ogrzać, przykryte.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
1
Przygotować grill do pośredniego ogrzewania na średnio gorącym węglu drzewnym (średnie ciepło dla gazu; patrz procedura grillowania).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
W międzyczasie pokrój mrożony boczek w poprzek na osiem sekcji i równomiernie rozprowadź w misce robota kuchennego, a następnie pulsuj, aż drobno posiekasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
W dużej misce, rozprowadzić równomiernie boczek na wołowinę i mżawka mieszaniny z sosem Worcestershire.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
BoczekBoczek
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Posypać równomiernie 1 łyżeczką soli i 1/2 łyżeczki świeżo zmielonego czarnego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
SólSól
5
Mieszaninę należy połączyć palcami tak delikatnie i dokładnie, jak to możliwe (należy uważać, aby nie przesadzić). Forma na 4 paszteciki, o średnicy 4 cali i grubości 1 cala.
6
Pędzlem Wyciąć Boki bułek z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
RolkaRolka
7
Stojak na grill olejowy, a następnie zapiekać paszteciki bezpośrednio nad węglami (lub zapalonym palnikiem lub palnikami), przykryte tylko wtedy, gdy używasz grilla gazowego, przesuwając się do obszaru grilla bez węgli (lub nad palnikiem wyłączającym), jeśli występują rozbłyski, aż do zarumienienia, 2 do 3 minut z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
8
Przenieś hamburgery do obszaru bez węgli (lub nad wyłączonym palnikiem) i grilluj, przykryty, obracając się raz, aż osiągną 68° na termometrze natychmiastowego odczytu, łącznie około 4 minut. Top z serem do smaku i ciepła, pokryte, aż topi się i hamburgery zarejestrować 160 ° F, O 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
9
Przenieś hamburgery na czysty talerz.
10
Bułki grillowe, z masłem w dół, aż pojawią się ślady grilla, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
11
Złóż hamburgery z bułkami i dodatkami, polewając ser karmelizowaną cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karmelizowana CebulaKarmelizowana Cebula
SerSer
RolkaRolka
1
* Cebulę można zrobić 3 dni wcześniej i schłodzić, przykryć. Rewarm.* Paszteciki można uformować 1 dzień wcześniej i schłodzić, przykryć. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed gotowaniem.* Jeśli planujesz podwojenie receptury, pamiętaj, że będziesz musiał gotować hamburgery partiami.* Jeśli nie jesteś w stanie gotować na zewnątrz, hamburgery można gotować na rozgrzanej patelni grillowej na średnim lub średnim ogniu, przykryte przez cały czas, aż osiągną 71°, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do GrillaPatelnia Do Grilla
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia28
Magazyn