Pikantne Nachos ze świeżym Pico De Gallo to bezglutenowe hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 1565 kalorii, 38g białka, oraz 74g tłuszczu każdy. Na 3,63 zł za porcję, ten przepis okładki 47% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz sól koszerna, cheddar, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Świeże i pikantne Tomatillo Pico De Gallo, Pico de Gallo-świeża Salsa, oraz Pico de Gallo: salsa ze świeżych pomidorów dla podobnych receptur.
Rozłóż warstwę używając połowy chipsów tortilla na dużym talerzu żaroodpornym. Zrób równą warstwę używając połowę czasu gry Chili, następnie dodać połowę Cheddar i pieprz Jack, a następnie połowę pokrojone jalapenos. Zapisz niektóre plastry jalapeno do dekoracji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone Jalapenos
6 Szklanek Chipsów Tortilla O Smaku Limonki, Podzielonych Na Kawałki Wielkości Kęsa (około 6 Uncji)
Ser Pepperjack
Kraft® Ostry Ser Cheddar
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
Mięso Z Dziczyzny
4
Umieść talerz w piekarniku i piec, aż ser się stopi, 5 do 10 minut. Przygotuj drugi talerz żaroodporny z resztą składników. Top nachos z Pico De Gallo i udekorować pozostałymi jalapenos.
Rozgrzać olej w dużym rondlu nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
7
Dodać czosnek, seler, papryka, jalapenos i cebula i posypać solą. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą miękkie, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony Makaron Rigatoni
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
8
Dodać kurczaka, rozbijając go drewnianą łyżką, i gotować, aż zacznie brązowieć. Wymieszać w proszku chili i kminek i gotować, aż kurczak jest całkowicie rumiane, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
¼ łyżeczki Oregano
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
9
Dodać pomidory, fasolę i fasolę pinto i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i dusić, pokryte, mieszając od czasu do czasu, aż smaki są mieszane i chili zaczyna gęstnieć, o 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia Goya
Fasola Pinto
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
10
Umieścić kolendrę, sól, pieprz, pomidory, czosnek, jalapenos, cebula, sok z limonki i skórka z cytryny w misce i wymieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne Nonpareile
1 Truskawka Bez łuski
12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Burn Cottage Cashburn Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 30 dolarów za butelkę.