Pikantne ciasta z łososia z sosem tatarskim z Mango
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 198 kalorii, 10g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka oleju roślinnego, kapary, bułka tarta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 23 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Ciasta z łososia w sosie tatarskim z karczocha, Całe 30 ciastek łososiowych z sosem tatarskim, oraz Placki ziemniaczane z łososiem w sosie tatarskim musztardowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Aby zrobić sos tatarski, w średniej misce ubić Mango, majonez, kapary oraz sól i pieprz do smaku. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wysokiej Jakości Paluszki Warzywne (polecane: Terra Sticks)
Sos Tatarski
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Łosoś można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.