Pikantne Chipotle Grillowane Warzywa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj pikantnych warzyw z grilla Chipotle. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, cały 30, i wegańskie przepis ma 71 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.21 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać sok pomarańczowy, chipotle chile w sosie adobo, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Pikantny Chipotle Grillowany Kurczak, Pikantne Grillowane Warzywa, oraz Pikantne Chipotle Wieprzowe Grillowane Polędwiczki.
Instrukcje
Grill gazowy lub węglowy. W dużej, zamykanej plastikowej torbie do przechowywania żywności, umieść czosnek, olej, sól, cukinię, paprykę, szparagi i Kabaczek; uszczelnij torbę i wrzuć do płaszcza.
Warzywa umieścić w koszu grillowym (grill "wok").
Umieść kosz grillowy na grillu na średnim ogniu. Przykryć grillem; gotować od 15 do 20 minut, od czasu do czasu mieszając, aż warzywa będą chrupiące-miękkie.
Tymczasem, w małej misce, wymieszać razem chile, skórka pomarańczowa i sok pomarańczowy; odstawić.
W dużej misce, wrzucić gotowane warzywa z mieszaniny soku pomarańczowego.