Pikantne Burgery z indyka od Campbell ' s Kitchen

Pikantne Burgery z indyka od Campbell ' s Kitchen
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc spróbuj pikantnych burgerów z indyka z Campbell ' s Kitchen. Na $3.55 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 456 kalorii, 46g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 4. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 31 minut. Jeśli masz bułki z hamburgerami, liście kolendry, sałata liściowa i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać zwykły chex, możesz podążać za tym daniem głównym z Zbierz Ciasto Kawowe jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Burgery z indyka wg Campbell ' s Kitchen, Pikantne Burgery Z Indyka, oraz Pikantne Burgery Z Indyka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce wymieszać majonez, sos żurawinowy i musztardę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowySos żurawinowy
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dokładnie wymieszaj indyka, SOS picante, kolendrę i tymianek w średniej misce. Kształt mieszaniny indyka do 8 (1/2-cala grubości) hamburgery.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Do 1 Szklanki 2% Mleka3/4 Do 1 Szklanki 2% Mleka
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Umieść 1/4 szklanki sera na środku każdego z 4 hamburgerów. Top każdy z innym hamburgera. Szczypta krawędzi hamburgery do zamknięcia sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
4
Lekko nasmaruj stojak na grill i podgrzej grill do średniej. Grill hamburgery przez 10 minut lub do pożądanej doneness, obracając je raz w połowie grillowania. Grillować plastry pomarańczy przez 1 minutę, obracając je raz w połowie grillowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomarańczyPlastry Pomarańczy
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Rozprowadzić mieszankę majonezu na górnych połówkach bułek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
6
Umieść hamburgery na bułkach. Top z plasterkami pomarańczy, cebula i sałata.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomarańczyPlastry Pomarańczy
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
TrudnośćŚredni
Gotowe W31 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia30
Magazyn