Pikantne Bułki Z Parmezanem
Ten przepis służy 24. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 113 kalorii. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś parmezan, pieprz cayenne, ząbek czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Pikantne Włoskie Rounds, Parmezan z Loxem, oraz Parmezan Rund Ziemniaczanych.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Wyłóż blachę do pieczenia z pergaminem.
Wymieszaj mąkę, 3/4 szklanki parmezanu, sól, czosnek i pieprz cayenne w procesorze.
Dodaj masło i, używając włączników on / off, przetwarzaj, aż ciasto zacznie się łączyć. Zbierz ciasto w piłkę. Podziel ciasto na pół.
Zwiń każdą połowę na 12-calowy dziennik i pokrój każdy dziennik na 1-calowe kawałki.
Rzuć każdy kawałek w piłkę. Ułóż kulki ciasta na przygotowanej blasze do pieczenia, odstępy około 1 1/2 cala od siebie. Naciśnij każdą kulkę do rundy o średnicy 2 cali.
Posypać pozostałe 2 łyżki parmezanu.
Piec shortbread rundy, aż szczyty są suche i dna są złotobrązowe, o 20 protokół.
Przełożyć kruche rundy do stojaka i całkowicie ostudzić. DO AHEAD: Shortbread rundy mogą być wykonane 1 tydzień wcześniej. Przechowywać w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej lub zamrażać do 1 miesiąca.