Owocowy Tutti Indyk Solanka

Owocowy Tutti Indyk Solanka
Owocowa solanka z indyka Tutti może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 59G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 617 kalorii. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 18 i kosztuje 2,22 zł za porcję. Jeśli masz indyka, kandyzowany imbir, laski cynamonu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 14 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Jak Solać indyka, Solanka Z Indyka, oraz Solanka Z Indyka.

Instrukcje

1
Wymieszaj bulion warzywny, kandyzowany imbir, suszone wiśnie, suszone gruszki, suszone jabłka, brązowy cukier, sól koszerną, czarny pieprz, jagody ziela angielskiego, 3 laski cynamonu i 5 liści szałwii razem w dużym garnku, aż brązowy cukier i sól całkowicie rozpuszczą się; doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do średnio-niskiego, i gotować przez 1 godzinę, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Ziele AngielskieZiele Angielskie
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
Napój Soy Dream (oryginalny Smak) Lub MlekoNapój Soy Dream (oryginalny Smak) Lub Mleko
Imbir KandyzowanyImbir Kandyzowany
Wiśnie SuszoneWiśnie Suszone
Jabłka SuszoneJabłka Suszone
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
Gruszki SuszoneGruszki Suszone
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Wyjmij solankę z ognia, dodaj lodowatą wodę i wymieszaj, aby stopić lód i schłodzić solankę; przechowywać w lodówce, aż ostygnie, co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
3
Włożyć zamrożonego indyka do solanki i przechowywać w lodówce przez 3 dni. Drugiego dnia solenia indyka obrócić w solance.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
4
W dniu serwowania (trzeci dzień solenia) Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Wyjmij indyka z solanki i umieść na patelni. Solankę należy wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
6
Włożyć cebulę, czerwone jabłko, 1 gałązkę rozmarynu, 2 dodatkowe laski cynamonu i 1 liść szałwii do miarki o pojemności 5 filiżanek i napełnić filiżankę wystarczającą ilością wody do przykrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
Czerwone JabłkoCzerwone Jabłko
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczony Sos Z IndykaPieczony Sos Z Indyka
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
7
Umieścić w kuchence mikrofalowej i gotować na dużej mocy, aż gorące, o 5 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
8
Zawartość kubka wlać do jamy indyka. Natrzyj skórę indyka olejem roślinnym.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
9
Piec w nagrzanym piekarniku, aż indyk będzie złoty kolor i soki uruchomić jasne, 4 do 4 1/2 godziny. Natychmiastowy odczyt mięsa termometr włożony do najgrubszej części uda powinien odczytać 165 stopni F (75 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje18
Ocena Zdrowia17
Magazyn