Pikantna Zupa Makaronowa
Pikantna zupa makaronowa jest bez glutenu i bez nabiału danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera około 14g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 245 kalorii. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 22% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz fasolkę pinto, dip salsa con queso, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można podążać za tym daniem głównym z Slushies Arbuzowo-Brzoskwiniowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 66%. Ten wynik jest całkiem dobry. Spróbuj Pikantny Makaron Z Serem, Pikantny makaron z serem, oraz Zupa Szpinakowa Pikantna podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu gotować wołowinę i cebulę na średnim ogniu, aż mięso nie będzie już różowe; odcedzić. W razie potrzeby wymieszać z wodą, fasolą, pomidorami, kukurydzą i chilli. Wymieszać z musztardą, solą, pieprzem i zawartością sosu makaronowego. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut.
Wymieszać zawartość opakowania z makaronem. Przykryć i gotować na wolnym ogniu 10-14 minut dłużej lub do miękkości makaronu, mieszając od czasu do czasu.
Podawać z dipem salsa con queso.