Pikantna Zielona Fasola

Pikantna Zielona Fasola
Potrzebujesz jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i podstawowy dodatek? Pikantna fasolka szparagowa może być świetnym przepisem do wypróbowania. Za 97 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 97 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 6. 19 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką fasolę, szalotkę, sól i pieprz oraz kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 41%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy obejmują Fasolka szparagowa z pikantnym, Fasolka szparagowa z pikantnym, oraz Pikantna Zielona Fasola.

Instrukcje

1
Zagotuj duży garnek lekko osolonej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodaj zieloną fasolkę i gotuj 3 do 4 minut, aż będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
3
Odcedź fasolę i natychmiast zanurz się w lodowatej wodzie. Pozostaw w lodowatej wodzie do ostygnięcia, a następnie dobrze odcedź i odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
FasolaFasola
4
Gotuj pancettę na dużej patelni na średnim ogniu, aż będzie chrupiąca, a następnie odstaw na bok. Zmniejsz ogień do średniego, wymieszaj szalotki z tłuszczem pancetta i gotuj delikatnie, aż szalotki staną się ciemnozłotobrązowe, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki
SzalotkaSzalotka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Umieść pancettę i zieloną fasolkę na patelni; wrzucić i gotować, aż się rozgrzeje, około 2 minut. Przed podaniem dopraw do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn