Pikantna Salsa Ananasowa
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać pikantny ananas Salsan spróbować. Ten przepis służy 56 i kosztuje 26 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 23 kalorie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać sos pomidorowy, pomidory, papryka jalapeno, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Pikantna Salsa Ananasowa, Słodka I Pikantna Salsa Ananasowa, oraz Pikantna Salsa ananasowo-miętowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu doprowadzić 8 szklanek wody do wrzenia.
Dodać pomidory, kilka na raz; gotować przez 30 sekund.
Odcedzić i natychmiast umieścić pomidory w lodowatej wodzie.
Odcedzić i osuszyć; obrać i posiekać.
W garnku połącz pozostałe składniki. Wymieszać z pomidorami. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ciepło; gotować na wolnym ogniu, odkryte, przez 15-20 minut lub do żądanej grubości.
Ostrożnie kadzi gorącą mieszaninę do gorących słoików 1-pint, pozostawiając 1/2-in. headspace.
Usunąć pęcherzyki powietrza; wytrzeć obręcze i wyregulować pokrywki. Proces przez 15 minut w puszce z wrzącą wodą.