Pikantna Marynowana Okra

Pikantna Marynowana Okra
Pikantny marynowany Okran jest bezglutenowe i wegańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 26 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 20 i kosztuje 40 centów za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz paprykę jalapeño, nasiona kopru włoskiego, gałązki koperku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pikantna Marynowana Okra, Pikantna Marynowana Okra, oraz Pikantna Marynowana Okra dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz ocet i kolejne 7 składników (przez nasiona kminku) w dużym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Gotować 1 minutę lub do rozpuszczenia cukru i soli, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Rdzawe Ziemniaki, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki3 Rdzawe Ziemniaki, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Wyjąć z ognia; wymieszać świeże gałązki koperku, jalapeos i strąki okra. Całkowicie schłodzić; wlać mieszaninę do szczelnego pojemnika. Kryj się i wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Koperekświeży Koperek
Ketmia Jadalna (okra)Ketmia Jadalna (okra)
3
Uwaga: okra należy przechowywać w lodówce w hermetycznym pojemniku przez okres do dwóch tygodni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ketmia Jadalna (okra)Ketmia Jadalna (okra)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia3
Magazyn