Pikantna Fasolka Szparagowa
Saucy Green Beans może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 166 kalorii. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz paski boczku, śmietanę, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pikantna Fasolka Szparagowa, Rachael Ray ' s Sweet and Saucy Green Beans and Shrimp with Rice, oraz Saucy Calico Beans.
Instrukcje
Fasolę umieścić w dużym rondlu i zalać wodą; doprowadzić do wrzenia. Gotować, uncovered, przez 8-10 minut lub do crisp-tender.
Tymczasem w innym rondlu podsmażamy cebulę na maśle. Wymieszać z mąką i cukrem do wymieszania; stopniowo dodawać mleko. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub aż zgęstnieje. Zmniejszyć ogień do minimum; wymieszać śmietanę, natkę pietruszki i ocet, aż do wymieszania (nie gotować).
Fasolę odsączyć; umieścić w misce do serwowania. Doprawić solą i pieprzem. Top z sosem i boczkiem.