Pikantna Czekolada Napoleon
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać pikantne czekolady Napoleon spróbować. Jedna porcja zawiera 45 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 40 i kosztuje 15 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz słodko-gorzką czekoladę, sól, szczypiorek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj BAKŁAŻAN NAPOLEON, Ten Napoleon Rządzi, oraz Hawajski Napoleon dla podobnych receptur.
Instrukcje
Użyj szpatułki offsetowej, aby rozprowadzić warstwę hartowanej czekolady o grubości 1/8 cala na arkuszu octanu. Gdy czekolada zaczyna się ustawiać, ale nie jest jeszcze trudne, użyj ostrego noża do parkowania lub walcowania do cięcia 1-calowych kwadratów. Gdy czekolada jest ustawiona, oderwać octan i rozbić kwadraty czekolady.
Zmiękczony serek umieścić w misce miksera stojącego wyposażonego w łopatkę.
Dodaj szczypiorek, paprykę, sól i pieprz i włącz mikser na średniej prędkości.
Wymieszać tylko do momentu połączenia.
Masę z serem śmietankowym umieścić w woreczku z gwiazdką. Na czekoladowy kwadrat wyłożyć łyżkę twarogu. Top z kwadratem czekolady. Pipe kolejny dollop Serek i przykryć innym kwadrat czekolady. Viola!