Pieski Kukurydziane
Pieski kukurydziane mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 89 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 14g białka, 19g tłuszczu i w sumie 540 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wystarczy mieszanka parmezanu, soli, kiełbasek i garści innych składników, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 35 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 53%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy obejmują Kukurydza Methi Pakoda - kukurydza i kozieradka pozostawia placki-słodka kukurydza s, Palak corn curry, jak zrobić palak corn / szpinak corn, oraz Miękkie tacos kukurydziane z pieczonymi słodkimi ziemniakami, papryką Poblano i kukurydzą.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Połącz 1 1/2 szklanki mąki i wszystkie pozostałe suche składniki w dużej misce i dobrze wymieszaj. W innej misce wymieszaj maślankę, piwo, jajka i wodę, a następnie dobrze wymieszaj i dodaj do suchych składników. Podziel ciasto na pół. Do pierwszej połowy ciasta dodaj włoską pietruszkę, ostrą paprykę wiśniową, czosnek i parmezan i dobrze wymieszaj. Do drugiej połowy dodaj jalapenos, kolendrę i suchy jack.
Rozgrzej olej w garnku z grubym dnem do 375 stopni F.
Pokrój kiełbaski na trzy części i zanurz je w pozostałej 1 szklance mąki. Posmaruj kiełbaski po włosku w cieście z ostrą papryką, a kiełbaski po hiszpańsku w cieście jalapeno. Smaż kiełbaski partiami na złoty kolor, około 4 do 5 minut.
Odcedź na talerzu wyłożonym ręcznikiem papierowym i natychmiast podawaj.