Pieski Kukurydziane

Pieski Kukurydziane
Pieski kukurydziane mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 89 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 14g białka, 19g tłuszczu i w sumie 540 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wystarczy mieszanka parmezanu, soli, kiełbasek i garści innych składników, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 35 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 53%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy obejmują Kukurydza Methi Pakoda - kukurydza i kozieradka pozostawia placki-słodka kukurydza s, Palak corn curry, jak zrobić palak corn / szpinak corn, oraz Miękkie tacos kukurydziane z pieczonymi słodkimi ziemniakami, papryką Poblano i kukurydzą.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Połącz 1 1/2 szklanki mąki i wszystkie pozostałe suche składniki w dużej misce i dobrze wymieszaj. W innej misce wymieszaj maślankę, piwo, jajka i wodę, a następnie dobrze wymieszaj i dodaj do suchych składników. Podziel ciasto na pół. Do pierwszej połowy ciasta dodaj włoską pietruszkę, ostrą paprykę wiśniową, czosnek i parmezan i dobrze wymieszaj. Do drugiej połowy dodaj jalapenos, kolendrę i suchy jack.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostra Papryka WiśniowaOstra Papryka Wiśniowa
Pietruszka Liściowa PłaskaPietruszka Liściowa Płaska
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Połącz dobrze.
4
Rozgrzej olej w garnku z grubym dnem do 375 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
5
Pokrój kiełbaski na trzy części i zanurz je w pozostałej 1 szklance mąki. Posmaruj kiełbaski po włosku w cieście z ostrą papryką, a kiełbaski po hiszpańsku w cieście jalapeno. Smaż kiełbaski partiami na złoty kolor, około 4 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
6
Odcedź na talerzu wyłożonym ręcznikiem papierowym i natychmiast podawaj.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki

Składniki

2(może być lub przeglądać)O cukrze cukierniczymO cukrze cukierniczym1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1/2 funta posiekanego plamiaka1/2 funta posiekanego plamiaka3556 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiOlej roślinny (ilość zależy od sposobu gotowania)Olej roślinny (ilość zależy od sposobu gotowania)9466 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiolej rzepakowy (lub inny olej o niskiej zawartości tłuszczów nasyconych)olej rzepakowy (lub inny olej o niskiej zawartości tłuszczów nasyconych)1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)mielona ostra papryka wiśniowamielona ostra papryka wiśniowa1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)drobno posiekane liście kolendrydrobno posiekane liście kolendry7106 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiOpcjonalnie pokrojona w cienkie plasterki świeża bazyliaOpcjonalnie pokrojona w cienkie plasterki świeża bazylia2jajajaja5916 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimąka uniwersalna, podzielonamąka uniwersalna, podzielona1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)sos pieprzowo-cytrynowysos pieprzowo-cytrynowy1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)tarty suchy ser jacktarty suchy ser jack1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)mielony pieprz jalapenomielony pieprz jalapeno1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)tarty parmezantarty parmezan1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)pietruszka włoska mielonapietruszka włoska mielona2(może być lub przeglądać)1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych8Kiełbaski gotowane po włoskuKiełbaski gotowane po włosku8Kiełbaski gotowane po hiszpańskuKiełbaski gotowane po hiszpańsku1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)Żółto-zielona lukrecja sznurkowataŻółto-zielona lukrecja sznurkowata1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 łyżeczka wędzonej soli hikorowej1 łyżeczka wędzonej soli hikorowej
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia17
Magazyn